27 dic 2023, 8:40

Квазикомуникацията 

  Poesía
169 0 0

Тъй срастнаха се децата ни и умствено,

                                                и телесно

с интернет мрежите безпределни,

че разговарят помежду си –

                                                 на живо,

както безсловесните, сиреч –

                                   нечленоразделно.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??