Приятели минават,
акъли все ми дават:
,,Недей да спиш със тази,
проклета е онази!"
Дали ще ги послушам,
или ще се ослушам?
Как ще се нанижа
си е моя грижа.
Сам си преценявам
дали да продължавам,
или да прекъсна,
преди стена да блъсна.
Техните съвети
не са сериозно взети.
Но, щото ми са близки
и пия с тях уиски
мнения приемам.
Даже се превземам –
съвети потвърждавам,
чак обети давам.
Приятели, помнете –
туй всичко забравете!
Живейте си живота!
Всеки има квота.
© Георги Янков Todos los derechos reservados