30 jul 2010, 11:31

Къде? 

  Poesía » De amor
657 0 1

                 Къде?

 

Къде да се запиша, ми кажете,

на курсове по "РАДОСТ"?

Когато си откъсна нежно цвете,

да пламне мойта младост...

 

Когато се загледам към небето,

да видя бели птици...

Когато закопнее пак сърцето,

да срещнат зов зеници...

© Марина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Здравей!
    Стих с чудесно начало, но сякаш е някакси недовършен (мое лично мнение)!
    Дерзай и успех!
Propuestas
: ??:??