31 oct 2021, 16:52

Къде? 

  Poesía » De amor
499 0 4

Погледни ме и дай ми име!

Пресътвори ме в малко дете!

Бъди реална,

бъди фатална,

в душата кална бръкни ми с ръце!

Просто времето не мога да спра

ей така!

Бъди до мен и ще го спрем с любовта-

кажи къде си, и ще дойда за теб

дори накрай на света!

В тази стая

за теб мечтая

и виждам рая - той е твоето лице.

Стрелките режат,

расте копнежът

и дните парят от въпроса "къде?"

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??