13 ene 2009, 10:00

Къде? Как? Тик-так.... 

  Poesía » De amor
673 0 1
 

Тик-так... тик-так...

къде се губиш пак?

Часовникът ти май е спрял,

за чувства пак си закъснял.

 

Там и тук, тук и там...

Къде си се скрил, едва ли някога ще знам...

Компасът ти май е ръждясъл,

върху главата ти дъжд от мечти се е сгромлясал.

 

Къде и как? Защо и кога

превърна се в апарат без лента света.

Речника с думи май си загубил.

Фалша безсловесен със страст си залюбил.

 

Къде ще се срещнем отново на чаша кафе?

Как ще ме разпознаеш, щом си с друго лице?

Защо живееш с излюзия, че имаш ново сърце?

Кога ще поискаш да си пак дете?

 

Къде, защо и как

ще мечтаеш пак?

© Росица Саси Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тик-так... прочетох пак.
    И да поиска пак да е дете няма начин да бъде.
    Едва ли някой може да върне времето назад.
    Приятен ми е стихът ти.
Propuestas
: ??:??