16 abr 2012, 19:42

Къде си? 

  Poesía » De amor
844 0 3

Къде си ...

ОТ МЕЧТИТЕ МИ МЪЖЪТ???

Сърцето ми за тебе още пита...

все лутащо и все на кръстопът...

Не го оставяй дълго да се скита!

 

Разминах ли се ...

или припознах...

в живота си ...

от фалша се повтарящ?

Без тебе ще натрупам много грях...

Ще можеш ли след туй

да ми повярвяш?

 

Химера ли е вече любовта???

Тъй малко трябва...

с теб да съм щастлива!

В реалност превърни една мечта...

че липсата сърцето ми убива!!!

 

© Красимира Касабова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??