Къде си ...
ОТ МЕЧТИТЕ МИ МЪЖЪТ???
Сърцето ми за тебе още пита...
все лутащо и все на кръстопът...
Не го оставяй дълго да се скита!
Разминах ли се ...
или припознах...
в живота си ...
от фалша се повтарящ?
Без тебе ще натрупам много грях...
Ще можеш ли след туй
да ми повярвяш?
Химера ли е вече любовта???
Тъй малко трябва...
с теб да съм щастлива!
В реалност превърни една мечта...
че липсата сърцето ми убива!!!
© Красимира Касабова Все права защищены