24 jun 2011, 16:08

Къде си? 

  Poesía » Otra
542 0 0

Къде си?
Тук,
в реалността
или
във сънища
и във мечти?
Ако си тук,
как
да те позная -
никога не съм
те срещала
преди...
Аз само
истината моя
зная -
тя е там,
където
болката
струи...

Дейзи Патън

© Дейзи Патън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??