24.06.2011 г., 16:08 ч.

Къде си? 

  Поезия » Друга
541 0 0

Къде си?
Тук,
в реалността
или
във сънища
и във мечти?
Ако си тук,
как
да те позная -
никога не съм
те срещала
преди...
Аз само
истината моя
зная -
тя е там,
където
болката
струи...

Дейзи Патън

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??