2 mar 2014, 18:41

Къде си, Щастие? 

  Poesía » De amor
515 0 0

Къде си, Щастие? Къде?
Къде се запиля?
Вятърът ли нанякъде те отвя!?
Остави ме сама с болка и самота.

Къде си, Щастие любимо?
Без теб ме боли.
Сърцето в пепел се превърна,
а душата ми кърви.
Сълзи от очите се стичат,
не мога да ги спра,
сякаш че дъжд пороен
от тях заваля.

Къде си, Щастие? Къде?
Накъде отлетя!?
Чакам те да се върнеш 
на крилете на Любовта.

denisima - 02.03.2014 г. 



© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??