15 ene 2006, 12:28

Къде си ти 

  Poesía
666 0 0
Къде си ти сега,
Къде сред шумната тълпа?
Или си сам и ти,
И мислиш ли за мен, кажи?

Аз ще те видя някога, нали,
Или ще те има само в моя сън, дали?
Мисля си за теб сега,
Ти за мене си една мечта…

© Бет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??