15.01.2006 г., 12:28 ч.

Къде си ти 

  Поезия
664 0 0
Къде си ти сега,
Къде сред шумната тълпа?
Или си сам и ти,
И мислиш ли за мен, кажи?

Аз ще те видя някога, нали,
Или ще те има само в моя сън, дали?
Мисля си за теб сега,
Ти за мене си една мечта…

© Бет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??