3 jun 2008, 19:59

Където свършва пътят 

  Poesía
848 0 6
Където свършва пътят...

Тук пътят свършва
и мракът почва черния си танц,
със дявола ръка в ръка танцува.
Попива в кожата ми аромат на страх,
очите да отворя се страхувам.

Тук пътят свършва,
а мостове горят назад
и жива плът над тях се гърчи.
Пред мене дяволът танцува валс...
Назад е Ад,
когато пътят свърши.

© Мари Пиф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??