21 abr 2009, 12:21

Кълбо 

  Poesía
329 0 1

 

             КЪЛБО

 

Загърбих толкова любими -

бягат несбъднатите срещи.

Сриват в спомени лавини.

Завихрят ме ветрове горещи.

 

Сърцето ставало голямо,

когато получавало любов.

Оставаш ти, едничка само.

Съдбите ни, обвити  в кълбо.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??