Искам да ме убиеш
и любовта ми мъртва
с кръвта ми да покриеш.
Животът ми в мъки пропит
и в страх е скрит
и с твоята липса е покрит.
Сълзи се стичат по мен
докато ледена решетка държи
сърцето ми в плен.
Страстта ти е голяма
и ми увеличава
желанието да облека
бяла премяна.
Преди ми се искаше да сме двама,
но сега знам,че любовта ми
за теб е за смяна.
Към теб вървя объркана...
© Иванина Илиева Todos los derechos reservados