28.06.2018 г., 13:33 ч.

Към теб.. 

  Поезия » Любовна
509 1 2

Искам да ме убиеш

и любовта ми мъртва

с кръвта ми да покриеш.

Животът ми в мъки пропит

и в страх е скрит

и с твоята липса е покрит.

Сълзи се стичат по мен

докато ледена решетка държи

сърцето ми в плен.

Страстта ти е голяма

и ми увеличава

желанието да облека

бяла премяна.

Преди ми се искаше да сме двама,

но сега знам,че любовта ми

за теб е за смяна.

Към теб вървя объркана...

© Иванина Илиева Всички права запазени

Лошата страна на любовта. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Петър Димитров Съгласна съм с теб ,но аз принципно като изключим това стихотворение ,пиша за лошата страна на любовта.
  • Любовта е толкова странна, тя има толкова много и различни лица....
Предложения
: ??:??