28 may 2008, 6:13

Кърваво 

  Poesía
625 0 8

                 Поиска от кръвта ми да опиташ

                 и аз прерязах вени героично,

                 хареса ли ти този вкус на вечност,

                 прелял във теб от моята трагичност?

                 Отпиваше я, сякаш беше вино

                 с годините далечни отлежало,

                 а аз изстивах - колко нетипично,

                 от себе си по-топла не познавах.

                 А ти, пиян, ме гледаше безлично,

                 но знаех, че изобщо не ме виждаш

                 а аз по твойте устни бях се спряла...

                 Протегна после длан. И ме изчисти.

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??