Къща за луди
(песен)
Твърдят че отстрани сме изглеждали малко плашещи!
Приличали сме леко на човечета плачещи!
Тресели сме се като болните от психодиспансера...!
Ръкомаха ли сме объркано, мятали сме се някак твърде ненормално!
Чувството било все едно сме изпадали в транс!
Еми, хайде вземи го този транс и да им покажем какво е танц!
Пр:
Давай! Направи встрани една разкривена стъпка!
Върти се, така че да се усеща истинската тръпка!
Разтреси си цялото тяло, главата и крайниците да
са във всевъзможни посоки, косата да се изправи като в космоса!
Научи ги как се танцува в този дом!
Има да обясняват, че е прекалено неловко!
Ще питат до кога ще продължава, колко?
"Докъде ще стигнем?" - само ще им е в главите!
Какво още ще направим?
Учудени ще питат дали стая е това или
свърталище на откачалки...!
Хайде покажи какво е танц!
Пр:
Давай! Направи встрани една разкривена стъпка!
Върти се така, че да се усеща истинската тръпка!
Разтреси цялото си тяло, главата и крайниците да
са във всевъзможни посоки, косата да се изправи като в космоса!
Научи ги как се танцува в този дом!
От този тъмно син таван, подът пълен с крачките ни,
осветен е от светлини от небето на нощта!
Стените изрисувани са с очи родени от нашите танци!
Тази стая облепена е с тапети пълни с рози!
Едни усмивки шантави обикалят наоколо!
Хайде да им покажем как ние в тази стая танцуваме!
Пр:3
Давай! Направи встрани една разкривена стъпка!
Върти се така че да се усеща истинската тръпка!
Разтреси цялото си тяло главата и крайниците да
са във всевъзможни посоки, косата да се изправи като в космоса!
Научи как се танцува в този дом!
Давай да им покажем какво ние наричаме танц!!
© Лора Todos los derechos reservados