25 ago 2011, 8:44

Къщата със спуснатите щори 

  Poesía » Otra
798 1 27

Къщата със спуснатите щори,

каква ли тайна крие от  света,

тук детски смях едва ли е затворен,

със токчета не тропа радостта.

 

Фасада украсена със подкови

и ангели с отчупени крила,

мечтите дълго някога са спорили

за паднала мазилка в резеда.

 

По къщата със спуснатите щори

бръшлянът е кръстосал пипала,

след всеки залез тайно тя се моли:

Дано да е щастлива Любовта!     

 

 

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??