7 oct 2009, 11:02

Къщичката за любовта, за мен и теб сега 

  Poesía » De amor
525 0 0

Ти си къщичка за моята душа.
Ти си крилце за моето сърце.
Ти си светлина за моите очи.
Ти си топлината в моите ръце.
Ти си жарта в моето огнище.
Ти си вятърът в горещите нощи.
Ти си нежност, която ме лекува
и още - целувам те по устните
и по ресниците, очите, галя те
с ръце горещи и се приютявам
в къщичката на нашата мечта.
Благодаря на съдбата за това!

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??