27 oct 2020, 8:22

Късметъ 

  Poesía » De amor
275 0 0

Ябълката на късмета,
ще я чистят до полуда. 
А душата, стара, клета,
Ще умира, по принуда....

© Орлин Будинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??