10 mar 2017, 16:01

Късна любов 

  Poesía » Otra
1313 6 11

Дни се нижеха в огньове,
повей шепнеше мечтите,
а времето не спираше да гадае,
по течението се носеше.

 

Там, където край няма,
някъде в морето...
шепнеше любовта
със стрелата в сърцето.

 

Отронена сълза в песента,
образът ѝ пàри в любовта.
Късна любов,
търси благослов.



 

© Димитрина Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??