10 мар. 2017 г., 16:01

Късна любов 

  Поэзия » Другая
1292 6 11

Дни се нижеха в огньове,
повей шепнеше мечтите,
а времето не спираше да гадае,
по течението се носеше.

 

Там, където край няма,
някъде в морето...
шепнеше любовта
със стрелата в сърцето.

 

Отронена сълза в песента,
образът ѝ пàри в любовта.
Късна любов,
търси благослов.



 

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??