Късно е вече за нас.
Няма връщане назад.
Снегът отдавна е затрупал
пътеките към нашите сърца.
Самотни са душите,
останали без любовта.
Щастието ти погуби,
обрече ме на самота.
Колко пъти ти прощавах
и обещания лъжливи получавах.
Късно е вече.
Няма връщане назад.
Защо ме търсиш?
Нима не си разбрал,
че сложих край.
Недей... не ме моли.
Края ти приеми
и ме забрави.
Късно е вече за нас.
Няма връщане назад.
10.01.2013 г.
© Дени Todos los derechos reservados