13.01.2013 г., 14:58 ч.

Късно е вече 

  Поезия
620 0 0

Късно е вече за нас.
Няма връщане назад.

Снегът отдавна е затрупал
пътеките към нашите сърца.
Самотни са душите,
останали без любовта. 

Щастието ти погуби,
обрече ме на самота.
Колко пъти ти прощавах
и обещания лъжливи получавах.

Късно е вече.
Няма връщане назад.
Защо ме търсиш?
Нима не си разбрал,
че сложих край. 

Недей... не ме моли.
Края ти приеми
и ме забрави.

Късно е вече за нас.
Няма връщане назад.

10.01.2013 г. 


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??