12 may 2007, 12:02

Л Ю Б О В НИ Ц А  

  Poesía
878 0 3
ЛЮБОВНИЦА

Когато денят угасне,
ела в моето кадифено легло
с балдахини от страст и мъгли.

Там, в теменужния мрак, те очакват
две блестящи бездънни звезди.

В косите ми уханни и тъмни

ти
удави
се,

на блажен покой се отдай!

От нежното ми тяло вземай още и още
и без дъх ме оставяй!...
Дерзай!...

И щом зората разцъфне внезапно,
тихо от мене ти си иди.
Не ме буди, зная,
утре вечер ще дойдеш отново,
за да изпълня всички твои мечти....

© Девисил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??