9 abr 2017, 14:42

Лабиринт 

  Poesía » Verso libre, Otra
404 0 0

Душата на човека е 

Като един лабиринт.

Все се лута и се мъчи

Да излезе свободен от 

Собствената си къщурка.

Това е катарзисът на живота.

Човек се ражда и живее 

В лабиринт от чувства и неволи.

© Ива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??