4 mar 2009, 17:28

Лабиринти 

  Poesía » De amor
363 0 1
 

Аз лутам се във лабиринти от тъга,

засипват ме искри и капки болка,

жестоката целувка на смъртта

дали ще ме дари с болезнен огън?

Или пък ще изпие самотата,

която вятъра довява...?

Ще изгори ли красотата

на мъката в сърцето ми тогава???

Аз искам дъжд и искам обич,

аз искам да оставя на света

следа, с която вечно да ме помнят

и това ще бъде любовта...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??