26 nov 2015, 21:58

Ланшна обич 

  Poesía » De amor
250 0 1

                                                                             Ланшна обич

 

 

Едно мълчание от ланшна обич.

Едно докосване в забрава.

Нежност и поглед... Думи и жест.

И всичко е спомен, който ранява.

 

И трепет и песен,

и нежност в Балкана.

И лудият бяг във пролет и есен

тишината догонва.

 

 

А нас там ни няма.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??