Ланшна обич
Едно мълчание от ланшна обич.
Едно докосване в забрава.
Нежност и поглед... Думи и жест.
И всичко е спомен, който ранява.
И трепет и песен,
и нежност в Балкана.
И лудият бяг във пролет и есен
тишината догонва.
А нас там ни няма.
© Йонка Янкова Всички права запазени