25 mar 2014, 22:29

Ласка 

  Poesía » De amor
553 0 0

Ласка

 

Със ръка докосваш рамо,

Нежна и добра.

С поглед ме обгръщаш цяла,

Стихвам и мълча

 

Пак сърце в сърце се влива,

С ритъма познат,

А душата засиява

Ласки я поят

 

(стихосб. Будна тишина)

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??