9 abr 2017, 1:10

Лазаров ден 

  Poesía » Filosófica, Civil
243 0 0

Лазаров ден е! -
Момѝ и младежи - на
път към годежи!

 

Лазаров ден е! -

Момѝ и ергèне - на

път за годèне!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??