15 feb 2012, 19:19

Леден замък 

  Poesía » De amor
684 1 2

Леденият замък се топи,

остава шепа сълзи по земята,

а в тях - погребани мечти

без цел, без мисъл, без остатък...

 

Гори денят, топи следата,

животът шеметен ритъм реди.

Топи леда, мигът е кратък...

Кратък миг е, но почти...

 

Почти боли, почти наяве,

насън палатът все блести...

Все борят се живот и здраве -

достатъчни  са все, почти...

 

Леденият замък се топи,

пак сама е Снежната кралица.

И пак студена е... почти...

в ръцете й трепери... броеница...

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??