9 nov 2006, 11:19

"Ледена душа" 

  Poesía
1105 0 1
                                  В лед студен
                             затвори моята душа
                              плач не чуваш ли?
                               Това е любовта.

                               Смърт и разруха
                              на вратата ми чука 
                                 Не чуваш ли???
                                        Не?!

                            Плач в тъмнината ехти
                               нима не чуваш вик
                                за помощ крещи
                                  Къде си ти???

                                И сякаш всичко 
                              изчезва в тъмнина
                               и някой пронизва 
                                   моята душа

                             И аз падам, и потъвам
                                в езеро от сълзи,
                               но пак няма кой да
                                     ме спаси!
                 

  П.С              Помогни ми, моля те, спаси ме от това,
                  което някои наричат обречена съдба, а аз 
               го наричам "любовта на една обречена  душа!"

© Христина Кътова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "И аз падам, и потъвам
    в езеро от сълзи,
    но пак няма кой да
    ме спаси!"
    Поздравления, че си написала нещо толкова хубаво и преливащо от чувства!
Propuestas
: ??:??