8 dic 2017, 19:40  

Ледено 

  Poesía » De amor
320 1 1

Студено е.
Преминах като ураган през дните топли.
Там нищо не оставих,
само пепел в нищета самотна.
Нима ми липсва?
Нали избягах с пълна сила –
от таз схема гнила и трънлива.
Но може и в снега да видим цвете...
Пусти мисли! Край ви казвам! Замръзнете! 
Топлина не съществува там, където лед е!

ГЕРГАНА ОСКАР

© Гергана Чолакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??