Студено е.
Преминах като ураган през дните топли.
Там нищо не оставих,
само пепел в нищета самотна.
Нима ми липсва?
Нали избягах с пълна сила –
от таз схема гнила и трънлива.
Но може и в снега да видим цвете...
Пусти мисли! Край ви казвам! Замръзнете!
Топлина не съществува там, където лед е!
ГЕРГАНА ОСКАР
© Гергана Чолакова Всички права запазени