12 abr 2008, 22:57

Лек за любовта 

  Poesía » De humor
760 0 1

 

  

Правиш ме жива, обичана, страстна.

Гледаш ме с полу-усмивка и властно.

Паднала бих на колене полу-жива.

Само че аз като теб - саможива.

 

Падане.

Ставане.

Тичане.

Спиране.

Няма да стигне и този век.

Хайде вече да се събираме.

За любовта по-добър лек

от брака

 няма.

 

© Людмила Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??