28 abr 2012, 0:55

Лек за това-онова 

  Poesía » Otra
1293 0 4

Разбито сърце как се лекува?

Разбито сърце дали се събира?

Попитай доктор и ще ти каже:

"Не! От това се умира!"

 

А усмивка как отново да

заблести

и от щастие да заискри?

Зъболекар би ти казал:

"Имаш нужда от нови зъби!"

 

Въпросът: младост как да върнеш?

Задай го на хирурга:

"Малко ботокс и в

друга ще се превърнеш!"

 

А любовта с какво се премахва?

А дали се изтрива?

Тук само едно празно поле...

с много въпроси

и онова разбито сърце...

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??