9 mar 2011, 11:31

Лека нощ 

  Poesía » De amor
536 0 0

Когато  ми прошепна

,,Лека нощ!,, -

звездите се докоснаха.

А ние с тебе

потъвахме в разкоша

на плътски удоволствия.

Ти нежно ме прегърна

и не исках нощта

да свършва.

Исках

така да бъда с теб

и през деня,

така да бъда с теб

и в бъдеще.

Когато ,,Лека нощ!,,

ми пожела,

светът се преобърна.

Добро и лошо

се размиха,

мечтите ми се сбъдваха.

 

http://vbox7.com/play:86dd145c

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??