18 dic 2016, 18:41

Лека нощ 

  Poesía » Otra
1156 1 8

Лека нощ

 

Лека нощ на Слънцето Луната пожела, 

лека нощ повториха и звездите сега. 

 

Лека нощ на влюбените по света, 

с мисли един за друг, за Любовта. 

С чувство за близост и красота, 

с желание, с усмивка и с топлота. 

 

Лека нощ на самотните хора, 

те я очакват, търсят нея, Любовта. 

Заспиват и сънуват я, така, 

както я мечтаят в своите сърца.

Лека нощ на мойте деца,                                                                                                       на две човечета с добри сърца,                                                                                           които заспиват без тате, без приказка.                                                                                Но те са в мен, в моята душа. 

 

Лека нощ на всички хора по света, 

да спят спокойни, с усмивка на уста. 

В очакване на чудеса по Коледа, 

най-светлият празник за хората. 

 

Лека нощ и на теб, любима за мен жена, 

която живееш в мислите ми, в моите сънища. 

Коледно желание имам аз сега, 

заедно с теб да срещнем Любовта. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??