Лека нощ
Лека нощ на Слънцето Луната пожела,
лека нощ повториха и звездите сега.
Лека нощ на влюбените по света,
с мисли един за друг, за Любовта.
С чувство за близост и красота,
с желание, с усмивка и с топлота.
Лека нощ на самотните хора,
те я очакват, търсят нея, Любовта.
Заспиват и сънуват я, така,
както я мечтаят в своите сърца.
Лека нощ на мойте деца, на две човечета с добри сърца, които заспиват без тате, без приказка. Но те са в мен, в моята душа.
Лека нощ на всички хора по света,
да спят спокойни, с усмивка на уста.
В очакване на чудеса по Коледа,
най-светлият празник за хората.
Лека нощ и на теб, любима за мен жена,
която живееш в мислите ми, в моите сънища.
Коледно желание имам аз сега,
заедно с теб да срещнем Любовта.
© Валентин Миленов Всички права запазени