16 ene 2021, 23:01

Лешояди 

  Poesía » Otra
319 0 1

И рече лешоядът:

„Тя като смирна плаче!?”

Едно сепаре на недоверие,

моля!

Земя,

една замръзнала коричка!

Глас сред Пустиня.

А, колко струва моят глас?!

Народе мой,

ше снимат нов епизод

на "BIG deal"

 Песента за човека,

вече е като утеха

на женския пазар.

Клетвите на Мъдреца,

ечат,

а той е вечно като роб окован!

Робско съзнание.

О,Боже!Краят иде ли?

Плач за България!

Една страна превърната

в Абсурдистан.

„Царят е гол!”-

кънти в колоните на

Терминал 2.

Часът е дванайсет без пет.

Утре ще спя!

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не знам, дали това не е единственото решение!Благодаря!Поздрав!
Propuestas
: ??:??