Може би беше начина, по който говориш
Може би беше начина, по кайто се смееш
Може би беше начина, по кайто се усмихваш
Не знам какво е
Но знам, че не искам това да приключи
Ти и аз ще бъдем заедно
Знам, че любовта ни ще продължи вечно
Знаеш, че е истина
Лесно се обичаш
Сърцето ми се разкъсва с всеки удар,
Не мога да ти обясня какво ми направи,
защото без теб съм катастрофа
Умирам всеки ден, че си далеч от мен
Липсваш ми
© Емил Богданов Todos los derechos reservados