31.01.2020 г., 18:55 ч.

Лесно е да те обичам 

  Поезия » Любовна, Друга
566 0 0

Може би беше начина, по който говориш
Може би беше начина, по кайто се смееш
Може би беше начина, по кайто се усмихваш
Не знам какво е
Но знам, че не искам това да приключи

Ти и аз ще бъдем заедно
Знам, че любовта ни ще продължи вечно
Знаеш, че е истина
Лесно се обичаш

Сърцето ми се разкъсва с всеки удар,
Не мога да ти обясня какво ми направи,

защото без теб съм катастрофа
Умирам всеки ден, че си далеч от мен

Липсваш ми

 

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??