12 sept 2012, 14:57

Летни намаления 

  Poesía » Otra
464 0 1

(В МОЛ Плевен)

 

Продавачките гледат телевизия.

Охранителят бройка мадами.

Реклами крещят: „Живей приключенски!”

На монитора мацки разхождат бельо.

WC-вратата заяжда.

Кафенетата са с две по-малко.

Хигиенистка се подпира на метла -

уморена е от неработене.

Ескалаторът скимти жалостиво:

летни намаления...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??