12.09.2012 г., 14:57 ч.

Летни намаления 

  Поезия » Друга
465 0 1

(В МОЛ Плевен)

 

Продавачките гледат телевизия.

Охранителят бройка мадами.

Реклами крещят: „Живей приключенски!”

На монитора мацки разхождат бельо.

WC-вратата заяжда.

Кафенетата са с две по-малко.

Хигиенистка се подпира на метла -

уморена е от неработене.

Ескалаторът скимти жалостиво:

летни намаления...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??