15 sept 2007, 15:35

Лица 

  Poesía
552 0 0
 

Пред мен стои едно лице,
с очи говорещи за хлад в сърце.
В ръцете му виждам аз цветя,
разговорът с цветята потече на мига.


Ето другото лице,
празнотата хлопа в ръждясало сърце.
Летяща птица в него щеше да се блъсне,
 а той закара колата на автомивка да я
ЛЪСНЕ.

Здравей, как си лице?
"Бързам с болка на сърце."
Облакът зад нея ми жестикулира,
"Часът за маникюр ще изтърве..."


М.09. 07.








© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??