7 dic 2013, 19:57

Личност 

  Poesía » Otra
484 0 0

Наричат хората като Вас -
идеали или мечтана импровизация,
която искаме след ден след час,
опознавайки я, да получим овация.
Любовта е безгранична във вашата същност.
Аурата Ви е златен ореол.
Йерархията не Ви е променила всъщност.
Не живеете като дърво без ствол.
Анархията и лицемерието са Ви непонятни...
Това Ви издига в очите на околните.

 Откриват се в същността ви красиви палати.
Вярата ви помага в борбата с своеволните.

© Мариета Дечевска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??