25 abr 2019, 10:39

Лили Павлова кечистка 

  Poesía » De humor
438 0 1

Не правете това вкъщи*,

че Лили Павлова се мръщи.

Тя кат' Трите хикса е яка,

ръцете и Йончева помляха!

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

*сиреч кеча

Павлова за Йончева и евровота: Не се кандидатираме за женската кеч лига.-това нейно изказване осмивам.

 

onovini.eu/2019/04/павлова-за-йончева-не-се-кандидатирам/

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??