Apr 25, 2019, 10:39 AM

Лили Павлова кечистка 

  Poetry » Humour
429 0 1

Не правете това вкъщи*,

че Лили Павлова се мръщи.

Тя кат' Трите хикса е яка,

ръцете и Йончева помляха!

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

*сиреч кеча

Павлова за Йончева и евровота: Не се кандидатираме за женската кеч лига.-това нейно изказване осмивам.

 

onovini.eu/2019/04/павлова-за-йончева-не-се-кандидатирам/

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??